Nieuwsbrief

Andere sporthal in mei

Op zondag 15, 22 en 29 mei spelen we in sporthal De Mortel in de Achtse Barrier, Savoiepad in Eindhoven. Sporthal De Tempel is dan niet beschikbaar ivm. schoolexamens.

In sporthal De Mortel is geen beheerder aanwezig, dat betekent dat om 21:15 uur de lichten uit gaan, en dat we dan allemaal de sporthal uit moeten zijn. Dus als je nog wilt douchen, doe dit dan op tijd, anders wordt het overnachten in de sporthal.

The Parkinson Games

In het eerst weekend van augustus zal in Eindhoven The Parkinson Games plaatsvinden. Het badmintontoernooi wordt georganiseerd door Michiel en Audy. Hierbij krijgen we ondersteuning van 2 leden van bc Mariken uit Nijmegen. Eén lid is onderzoekster bij het Donders Instituut, dat onderzoek doet naar Parkinson en is verbonden aan het Raboud UMC in Nijmegen.

Honderden deelnemers uit de hele wereld komen dan naar Eindhoven om deel te nemen aan 1 van de sporten. Het zal dan de 1e editie zijn van The Parkinson Games. Een domper is wel dat 38 Russische deelnemers uitgesloten zijn van deelname.

We kunnen nog vrijwilligers gebruiken die op vrijdag 5 augustus en zaterdag 6 augustus willen meehelpen als scheidsrechter. Er zullen games worden gespeeld van 12 minuten.

Met een spelregelcommissielid van de Nederlandse Badminton Bond gaan we nog bekijken of de gangbare spelregels aangepast moeten worden voor de deelnemers met Parkinson.